emil, motani, fulare, bomboane colorate si nici un licurici cu inel cu diamant pe degetul mic de la picior

 … dupa cum zice Emil Brumaru (cel mai misto Hobbit si Cersetor de Cafea pe care il stiu)… lunea e o zi care ar putea fi evitata cu succes daca s-ar dubla duminica… dupa cum zice tot Emil Brumaru… toamna motanii au nevoie si de calorifere unse cu magiun de prune… dupa cum zic eu… motanii au nevoie si de fulgere patrate, parcate rotund in ureche… dupa cum zic tot eu… motanii beau cafea prea multa si, cateodata, inainte sa plece definitiv dintr-un loc si din viata ta, iti spun: ,,hai in Rai cu troleul si-o sa ne compostam ingerii pazitori cu dintii si-o sa fumam timpul cu bunici in loc de filtru. vii?”… si tu esti fraier si zici ,,nu vin”… si dupa cum zic tot eu… toamna motanii au nevoie de fulare groase la gat, ca sa nu vina ragusiti la ziua mea. pentru ca mie si Hobbitului ne plac motanii care cand simt ca vine toamna isi trag fulare smechere si isi indeasa in buzunarele paltoanelor si in sosetele groase tone de bomboane rotunde ca ochii si colorate curcubeu. fir-ar, asta e un text in care nu apare nici un brotacel verde si nici macar un licurici cu inel cu diamant pe degetul mic de la picior. ok, atunci azi fara brotacei si fara licurici cu inele cu diamant pe degetul mic de la picior. azi avem doar motani. numai si numai motani.

si doua piese pentru motanii nostri, sa se mai incalzeasca, ca sa nu raceasca pana la ziua mea, ca doar nu om sta sa bem shot-uri de coldrex. piese numai bune de ascultat intr-o dimineata de duminica ploioasa, cand motanii pierduti in pijamale stau cu nasurile varate sub patura groasa, band turceste tone de cafea cersita.

sau pur si simplu o piesa buna de ascultat cand te uiti pentru ultima oara de pe geamul trenului la peronul unui oras pe care il lasi in urma pentru totdeauna. un oras gri si urat. pe care toti il parasesc.

Categories: Chestii altfel | 2 Comments

Post navigation

2 thoughts on “emil, motani, fulare, bomboane colorate si nici un licurici cu inel cu diamant pe degetul mic de la picior

  1. M

    mai, ai un fel de-a scrie. il recunosc dintr-o mie. e de bine. 🙂

  2. deci sa fac si un part 2? 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: