tratat despre hipopotami roz.

Ideea e simpla.

Daca alergi de nebun cand temperatura de afara e de patruzeci de grade si apare dintr-o data pe marginea drumului un indian care are intr-o mana un dublu-casetofon la care canta deodata rammstein – sehnsucht si shakira – la tortura, iar in cealalta mana un pahar de apa pe care ti-l intinde, il iei.

Cand ai nevoie disperata de liniste si vecinu’ asculta manele la maxim si apare din senin robocop care intra peste el si il impusca, dupa care zice: Have you ever let a romantic moment make you do something that you knew was stupid? nu incepi sa-ti pui intrebari. Pur si simplu te bucuri.

Daca iti doresti aventura si apare un arab pe un covor zburator care iti zice sa urci repede, ca te cauta lassie, trimisa din viitor de stapanii ei sa te omoare, pentru ca esti pe cale sa descoperi ca in realitate e doar o catea obisnuita, te urci.

Iar daca iti vine sa spargi ceva si dintr-o data apare un extraterestru cu o pusculita in mana si te roaga sa dai cu ea de pamant, pentru ca are nevoie de maruntisul din ea ca sa isi cumpere o alta pusculita, o iei si dai cu ea de pamant.

Nu inteleg de ce trebuie sa ne agatam tot timpul de explicatii logice.
De ce trebuie sa ne clarificam totul? De ce trebuie sa fie totul asa cum stim ca ar trebui sa fie? De ce ramanem agatati de niste bariere stupide si ne blocam cand ele sunt scuturate?

Data viitoare cand or sa vina la mine o broasca testoasa care vorbeste doar sanscrita si un hipopotam roz cu tricou “bruce lee il bate pe van damme” sa imi dea un bilet la Depeche, o sa-l iau.

Pe cuvant.

Advertisement
Categories: Uncategorized | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: