project-based, studenti, jurnalism, maybe someone’s interested.

Optimal Media lansează proiectul Student Press

Bucuresti, 21 Ianuarie 2010

Publicatia electronica Optimal Media lanseaza proiectul Student Press, care are obiectivul de a depista si incuraja studentii talentati de la facultatile de jurnalism

Redacția Optimal Media lansează Proiectul Student Press, destinat studentilor de la facultatile de jurnalism din intreaga tara.

Prin acesta initiativa, studentii care au chemare, initiativa, talent si carora li s-au inchis usile, isi pot publica textele jurnalistice intr-o sectiune speciala a publicatiei noastre, intitutala Student Press.
Materialele publicte se vor circumscrie celor 21 de categorii ale publicatiei Optimal Media, care cuprind toate genurile jurnalistice, de la știri, până la anchete și reportaje. Materiale propuse redactiei noastre vor respecta toate rigorile jurnalistice, vor fi bine documentate și vor fi insotite de un CV si o fotografie a autorului.

Redacția Optimal Media are crezul de a-i descoperi și de a-i ajuta pe acești tineri, viitorii jurnaliști de prestigiu și lideri de opinie să se afirme, să își publice textele, primele lor creații jurnalistice.
Optimal Media este locul unde acești tineri se pot afirma, unde pot găsi înțelegerea și încurajarea de care au nevoie acum, când sunt la începutul carierei și când, o știu de la ei, li s-au inchis și li se închid multe uși în nas.

I-am auzit pe mulți studenți din anii terminali că ar vrea chiar să se îndrepte către alte profesii deoarece nu au sanse de a practica meseria pentru care s-au pregătit în facultate, că nu au găsit ințelegere și un loc de muncă unde să-și poată găsi consacrarea. Dorim sa oprim acest lucru. Vrem sa contribuim la creșterea numarului de ziaristi bine pregatiti in redactiile din Romania.

Pentru buna derulare a proiectului Student Press am adresat scrisori de intentie facultatilor de jurnalism din Romania, pe care le consideram partenere. Speram sa avem un bun feed-back din partea lor.

Materialele destinate publicarii vor fi trimise pe adresa de mail a publicatiei noastre (redactie@optimalmedia.ro), cu precizarea ”Pentru sectiunea Student Press”.

Pentru informatii suplimentare in legatura cu proiectul Student Press va rugam contactati
Director
Lect. univ. drd. Petre Craciun
0747779034
http://www.optimalmedia.ro

Optimal Media este o publicatie online generalista, aparuta in luna septembrie 2009. Suntem o redactie tanara, in care isi desfasoara activitatea jurnalisti, specialisti in comunicare, juristi, sociologi, regizori, profesori. In cadrul companiei noastre functioneaza si Editura Zorio.

Optimal Media Communication, Bucuesti sect. 3, Petre Craciun – director, telefon – 0747779034, 0213263932
www.optimalmedia.ro

Advertisements
Categories: Uncategorized | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: