astronautii lor trag pe nasa.

Să lucrezi la NASA este cu siguranţă interesant, dar şi solicitant. Astfel, unii angajaţi simt nevoia să se mai destindă şi să uite pentru o clipă de monitoarele verzulii pe care sunt afişate sute de parametri sau de clipele concentrate de dinaintea vreunei lansări, iar pentru asta mai trag din când în când câte o “liniuţă”. Din nefericire pentru aceştia, sursa de relaxare, o geantă cu cocaină, a fost depistată într-un hangar. (Sursa: stiri RO)

A BAG of cocaine has been found in a Space Shuttle hangar – sparking a Nasa investigation. US space chiefs fear an employee was seeking a different kind of out-of-this-world experience in the restricted area at Kennedy Space Center, Florida. About 200 staff and contractors have access to the hangar, which houses the shuttle Discovery. (Source: international newspapers)

Okay, nu ma mira intr-atat de mult faptul ca angajatilor NASA le place sa fie “high”…  dar nu in spatiu. Obiectul uimirii mele ar fi asta:  man, totusi… O GEANTA ?! Shame, spacemen. What are the aliens going to think about us now? 😀 At this point, Jean Luc Picard ar trebui sa-si reinventeze replica aia din Star Trek:  “Space – The Stoned Frontier”. 

Advertisements
Categories: Uncategorized | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: