“prostie? imbecilitate? lipsa de profesionalism?” :-l

Cum momentan nu am vreme sa scriu/comentez…. iata mai jos explicatia titlului. Sursa: 9AM

Gafa morbida in privinta lui Mile Carpenisan

Fostii colegi ai lui Mile Carpenisan au facut o gafa sinistra in emisiunea ACCES DIRECT de la Antena1, pe care au dedicat-o post-mortem jurnalistului. In mijlocul platoului de filmare a fost asezata poza altei persoane alaturi de lumanarile de veghe. Aceasta gafa monumentala a fost repede semnalata in blogosfera romaneasca. In studio, pe o masuta pe care se aflau cateva lumanari, ar fi trebuit sa fie poza fostului jurnalist, insa, din ignoranta, realizatorii au afisat poza unui cunoscut blogger. “Nici nu stii cum sa-i zici: prostie, imbecilitate, lipsa de orice profesionalism. In poza nu e regretatul Mile. E Groparu, bunul sau amic. Dar pentru Madalin Ionescu si Acces Direct n-a contat. Nici macar nu stiau cum arata si au furat o poza de pe blogul celui disparut . Poza altuia…”, noteaza Mos Califar.

Gafa de la Antena 1 a fost initial semnalata de catre http://www.arhiblog. ro. Pe parcursul partii de inceput a emisiunii, in ceea ce trebuia sa fie un moment emotionant dedicat fostului coleg, se putea observa diferenta intre imaginile cu Mile Carpenisan dintr-un material filmat si imaginea persoanei a carei fotografie a fost asezata intre lumanari in mijlocul platoului de filmare. La finalul momentului video special se putea observa ca cineva a sesizat gafa si a luat din platou poza bloggerului clujean, noteaza si Adevarul.ro, preluand stirea din blogosfera. Gafa este greu de inteles, avand in vedere perioada lunga de in care Mile Carpenisan a lucrat pentru acest post de televiziune, observa Adevarul.

Madalin Ionescu, moderatorul emisiunii Acces Direct si-a cerut ulterior scuze pentru aceasta gafa, potrivit aceleiasi publicatii. Antena 1 isi cere scuze in privinta acestei erori si prin intermediul unui comuincat de presa: “Este regretabil ca o eroare umana s-a strecurat in timpul momentelor in memoriam Mile Carpenisanu***, cand in platou a fost prezentata o poza cu precizarea ca l-ar infatisa pe Mile, desi chipul din imagine nu era al lui”. Initial, inregistrarea materialului filmat care demonstra grava eroare a jurnalistilor de la Antena 1 era accesibila online insa, se pare, aceasta a fost retrasa, nemaiputand fi accesata pe site-ul VideoNews.com. Bloggerii au reusit totusi sa capteze numeroase imagini care demonstreaza lipsa de profesionalism a postului de televiziune. 

Sursa: 9AM

***Nota: Incredibil, au “reusit” sa-i greseasca pana si numele in comunicatul de presa.

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: