legatura dintre AC/DC si hipopotamii roz. (II)

Ideea e simpla. Daca alergi de nebun cand temperatura de afara e de patruzeci de grade si apare dintr-o data pe marginea drumului un indian care are intr-o mana un dublu-casetofon la care canta deodata Rammstein – Sehnsucht si Beatles – Yellow Submarine, iar in cealalta mana un pahar de apa pe care ti-l intinde, il iei.

Cand ai nevoie disperata de liniste si vecinul asculta manele la maxim si apare din senin RoboCop care intra peste el, il impusca, dupa care spune: “Have you ever let a romantic moment make you do something that you knew was stupid?” nu incepi sa-ti pui intrebari. Pur si simplu te bucuri.

Daca iti doresti aventura si apare un arab pe un covor zburator care iti zice sa urci repede, pentru ca te cauta Lassie, trimisa din viitor de stapanii ei sa te omoare, fiindca esti pe cale sa descoperi ca in realitate e doar o catea obisnuita, te urci.

Daca iti vine sa spargi ceva si dintr-o data apare un extraterestru cu o pusculita in mana si te roaga sa dai cu ea de pamant, pentru ca are nevoie de maruntisul din ea ca sa isi cumpere o alta pusculita, o iei si dai cu ea de pamant.

Nu inteleg de ce trebuie sa te agati tot timpul de explicatii logice. De ce trebuie sa iti clarifici totul? De ce trebuie sa fie totul asa cum stii tu ca ar trebui sa fie? De ce ramai agatat de niste bariere stupide si te bochezi cand ele sunt scuturate?

Data viitoare cand or sa vina la mine o broasca testoasa care vorbeste doar sanscrita si un hipopotam roz imbracat c-un tricou pe care scrie: “I love lemon cake and squids, but not together” ca sa-mi dea un bilet la AC/DC, o sa-l iau. Pe cuvant.

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: