cu drag, bă! (reload)

pentru ca mi-e greata cand fac zapping si ii vad tiganindu-se.

pentru ca mi-e scarba cand media slefuieste “icon”-uri politice si face trocuri pe bani multi, sub umbrela impartialitatii.

pentru ca majorarea tva demonstreaza ca nu au nicio strategie si ca actioneaza la intamplare: cresterea tva va duce nu numai la ingroparea economiei private, ci si la cresterea preturilor, inflatie, scaderea puterii de cumparare, somaj si evaziune fiscala.

pentru ca majorarea taxelor demonstreaza ca executivul a mintit de doua ori: o data cand a promis ca nu vor creste taxele si a doua oara cand a promis ca masurile anti-criza nu vor ingropa economia privata.

pentru ca au vrut sa reduca pensiile. oare din SUV-urile lor se vad oamenii precum batrana asta de 82 de ani, care traieste dintr-o pensie de 3 lei pe luna? de 10.000 de ori mai putin decat un fost director de stat. intr-un an ea ar strange 36 de lei. evident, daca nu ar manca nimic, daca nu ar cheltui nimic. beizadelele lor sparg 36 de lei la o singura iesire pe dorobanti, la o cafea. how about that?

pentru ca activitatea lor din sedintele de plen ale parlamentului se reduce la motzait, lecturat presa si urmarit filme porno cu minore thailandeze.

pentru ca sint impostori, nu au respect si lanseaza carti despre revolutie, uitand ca au mainile patate de sangele “golanilor” in care au tras in ’89.

pentru ca avem cea mai mare si mai urata casa a poporului din europa, care numai a poporului nu e. (locul 2 in lume la categoria “cladiri administrative”, dupa pentagon. iar volumul hidosheniei depaseste cu 2% volumul piramidei lui keops, how sick is that?)

pentru ca isi dau pensii si salarii obscen de mari pentru foarte-putinul pe care il fac.

pentru ca in elvetia parlamentarii nici macar nu-s platiti decent in primele 6 luni. dar elvetia – spre deosebire de romanica – e o tara desteapta, altfel nu ar fi ajuns paradis fiscal, nu?

pentru ca mint si isi considera electoratul prost. ceea ce, din pacate, uneori e adevarat.

adevarat in cazul tuturor romanasilor care au trimis in parlamentul european o pitzi cu inteligenta hardcore-soft-porn, un oier agramat si un nationalist xenofob.

pentru parangheliile devenite deja popcult, organizate pentru electoratul aplaudac.

pentru ca aud tot mai des mult prea patatele ”solutii”, “sintem pe drumul cel bun”, “pentru romania”. no, shit, are you for real?

pentru ca mi-e greata ca nu se gaseste unul cu tupeu care sa incendieze totul din temelii si sa porneasca romanica de la zero.

pentru toti tinerii care au emigrat sau care se gandesc sa emigreze. pentru batranii cu pensie de treij’ de mii de lei vechi. pentru aia care mor in spitale pentru ca nu au spaga.

pentru ca ma enerveaza pana la os nesimtirea, prostia si sfidarea.

pentru ca sint corupti, musamalizeaza scandaluri si nu isi dau demisiile de onoare.

pentru ca nu au onoare.

pentru ca nu au bun-simt.

pentru ca nu stiu economie.

pentru ca nu stiu limba romana.

pentru ca fura.

pentru ca mi-e tot mai greu sa vad unde anume e clasa aia noua de politicieni, fara tare comunistoide.

pentru ca n-o sa-mi las copiii sa creasca in romania, tara care nu da sanse decat spagii si nesimtirii.

pentru ca azi mi-e greata.

pentru ca they suck. and not in the good way.

Categories: Romania nesimtita | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: