3.0.

http://en.blog.wordpress.com/2011/04/13/security/

Afacerile/brand-urile cu adevarat “mari” orbiteaza in jurul unor valori. Una dintre ele e prezenta in link-ul de mai sus: “Honesty is the best policy”. WordPress ar fi putut sa nu isi asume atat de public incidentul din post-ul de mai sus. Dar, intr-un business cu adevarat “mare”, respectul fata de client (user, in cazul asta) e dus la un alt nivel.

In momentul in care esti sincer cu clientii/partenerii tai de afaceri si iti asumi greselile, ai dus business-ul la un alt nivel. E nivelul ala in care clientul are incredere in tine, in produsul tau, in brand-ul tau. Iar increderea se traduce, in cazul asta, si printr-o mai mare disponibilitate de-a fi avocatul produsului/brand-ului tau si de-a prefera brand-ul tau, in detrimentul altora similare.

Intr-o lume a afacerilor in care unii n-au inteles nici macar in ceasul al 12-lea ca nu conteaza ca ai 2 milioane de Like-uri pe Facebook, cata vreme nu i-ai facut pe useri sa share-uiasca si cu altii experienta oferita de brand-ul tau, WP duce relatia brand-user la un alt nivel.

Afacerile/brand-urile 2.0 (ca si web-ul 2.0, de altfel) sint deja depasite. Urmatoarea felie de viitor e 3.0. Iar cei care ajung cel mai repede acolo vor face regulile jocului. THAT simple. Asta e, insa, un subiect mult mai vast, despre care voi scrie, poate, cu alta ocazie.

Revenind la valori,  partea frumoasa e ca valorile brand-urilor cu adevarat mari sint valabile nu numai in afaceri, ci si… in viata. 🙂 Sinceritatea e, cu adevarat, cea mai buna strategie, atat in relatia cu partenerii de afaceri, cat si in relatia cu oamenii din viata ta. Ea e singura care te face, cu adevarat, liber(a).

Advertisements
Categories: Uncategorized | Leave a comment

Post navigation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: